easyivy does not generate correct leaf orientation

Forum for: Questions about C4Dzone plugins. Post here questions or technical support.

Moderators: visualtricks, cappellaiomatto, natas, Arkimed

Post Reply
  • Advertising
sam.hains
Posts: 1
Joined: Tue Oct 15, 2019 10:01 pm

easyivy does not generate correct leaf orientation

Post by sam.hains » Tue Nov 12, 2019 9:59 pm

Hey!

I'm trying to get easyIvy to generate leaves on a surface. But it seems that they are being generated with an incorrect orientation.

Here is an image:
Image

and my cinema 4d file:

https://www.dropbox.com/s/unvi39l176nhp ... e.c4d?dl=0

How could i better align the leaves with the surface of the object?

User avatar
cappellaiomatto
Moderatore
Posts: 1468
Joined: Mon May 07, 2012 5:12 pm

Re: easyivy does not generate correct leaf orientation

Post by cappellaiomatto » Wed Nov 13, 2019 2:40 pm

Hi sam
I will check the file as soon as possible and give you a feedback about your scene

User avatar
cappellaiomatto
Moderatore
Posts: 1468
Joined: Mon May 07, 2012 5:12 pm

Re: easyivy does not generate correct leaf orientation

Post by cappellaiomatto » Wed Nov 13, 2019 8:38 pm

Hi it's a problem with the rotation of the object

to fix

1) go to model mode
2) enable axis modification
3) reset rotation
4) apply
5) disable axis modification

paint again the root and it will work

Matteo
Attachments
3.jpg
3.jpg (257.29 KiB) Viewed 157 times
2.jpg
2.jpg (42.23 KiB) Viewed 157 times

  • Advertising
Post Reply