Slice it R23 / Invalid selection

Forum for: Questions about C4Dzone plugins. Post here questions or technical support.

Moderators: natas, Arkimed, visualtricks, cappellaiomatto

Post Reply
  • Advertising
Zmaizter
Posts: 1
Joined: Wed May 29, 2019 10:55 am

Slice it R23 / Invalid selection

Post by Zmaizter »

Does slice it work on R23, it give me always "invalid selection" error.

User avatar
masterzone
Site Admin
Posts: 9677
Joined: Fri Sep 17, 2004 5:34 pm
Location: Verona

Re: Slice it R23 / Invalid selection

Post by masterzone »

Sure...our plugins works awesome on R23 if you downloaded it again from Shopping Area and with new activation.
If problem persists please drop a line to matteo@c4dzone.com who developed the plugin and member of C4Dzone staff :)

User avatar
cappellaiomatto
Moderatore
Posts: 1514
Joined: Mon May 07, 2012 5:12 pm

Re: Slice it R23 / Invalid selection

Post by cappellaiomatto »

Hi
Pay attention to the objects type of the scene and the order of selection.
Please refer to the video demonstration of the plugin.
If you still have any trouble feel free to write me

  • Advertising
Post Reply