multi instances

Forum for: Modelling, Texturing, Animation, Composting and the whole general usage of Cinema4D.

Moderatori: visualtricks, cappellaiomatto, natas, Arkimed

Rispondi
  • Advertising
Avatar utente
jmchristian
Messaggi: 8
Iscritto il: ven set 21, 2018 5:18 pm

multi instances

Messaggio da jmchristian » ven set 21, 2018 5:22 pm

newbie here :) I'm running R20, I seen some video about multi istances... How does it works pfiu pfiu

Avatar utente
Philipp
Messaggi: 18
Iscritto il: ven set 14, 2018 11:55 am

Re: multi instances

Messaggio da Philipp » lun set 24, 2018 9:13 am

Hello J, Multi Instance object is the same of Instance on r19 but now you can choose if you need a simple instance or a multi. MI (multi Instance) can be used with matrix object, TP and on. Use mograph clone to manage MI generation by choose it on drop down menu.
MI generate more instance internally dedicated to large cloning areas :)

Avatar utente
masterzone
Site Admin
Messaggi: 8653
Iscritto il: ven set 17, 2004 5:34 pm
Località: Verona

Re: multi instances

Messaggio da masterzone » lun set 24, 2018 12:13 pm

Try yourself to make a cloner and change settings to Multi Instance. The workflow is very speedy now and optimized for large amount of clones.

  • Advertising
Rispondi