Tuilegenrator does not work ???

Forum for: Questions about C4Dzone plugins. Post here questions or technical support.

Moderatori: cappellaiomatto, natas, Arkimed, visualtricks

Rispondi
  • Advertising
VISION4D
Messaggi: 5
Iscritto il: ven apr 04, 2014 10:51 am

Tuilegenrator does not work ???

Messaggio da VISION4D » sab mar 19, 2016 6:08 pm

Hi,

can anybody help me please.
I've bought a Tuilgenerator and it worked well.
But now, 2 month later, I don't get anything.

When pressing "Build / Update Mantle" I get this message in the Console:

Traceback (most recent call last):
File "'tuilegenerator.pypv'", line 3774, in Command
File "'tuilegenerator.pypv'", line 2752, in Analizza
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'GetFirstObject'

What do I have to do?
Thanks a lot

Avatar utente
cappellaiomatto
Moderatore
Messaggi: 1442
Iscritto il: lun mag 07, 2012 5:12 pm
Contatta:

Re: Tuilegenrator does not work ???

Messaggio da cappellaiomatto » dom mar 20, 2016 7:40 am

It's probably fault of the mesh
Try to optimize the mesh with the optimize command.
Did you import it from other 3d software?
If you don't solve upload here the mesh without materials and indicate the region you want to cover with tiles I will check it

VISION4D
Messaggi: 5
Iscritto il: ven apr 04, 2014 10:51 am

Re: Tuilegenrator does not work ???

Messaggio da VISION4D » dom mar 20, 2016 8:30 am

Hi,
thanks for ansering.

For the test I use a fresh generated Polyone-Objekt, 200x200 cm, 1 face, normal side to up, with no material

Could it be something to do witch licensing?
Where do I have to place the activation code?

Thanks

VISION4D
Messaggi: 5
Iscritto il: ven apr 04, 2014 10:51 am

Re: Tuilegenrator does not work ???

Messaggio da VISION4D » dom mar 20, 2016 8:51 am

Solved the problem:
1st reinstall
2nd although "real time update" is activated i have to press "generate mantle"

Solved / closed

  • Advertising
Rispondi