• Facebook Twitter Google+ Youtube Vimeo
  • Italiano English
  • [-] Make text more little [+] Make text more bigger
  • Feed RSS 2.0 Feed ATOM 1.0

»

Teamrender & XREFS

Forum for: Dynamics, Rigging, Mograph, TeamRender, Xpresso, Plugins, Hair, Sketch, Simulation, tracking, sculpt and advanced usage of Cinema4D.

Moderators: visualtricks, natas, cappellaiomatto, Arkimed

  • Advertising

Teamrender & XREFS

Postby bilbom » Mon May 30, 2016 11:49 am

Dear, if I use team render and there are xrefs in my file then there are missing pieces of image in my visual ... or sometimes the render just does not render at al. The team render starts and then stops after a few seconds ... I'm only just starting using Xrefs. The Xrefs are all grouped together in a folder on our server. I find very little information about this problem ...

When i render without team render there is no problem, when i delete the xrefs there's no problem also.

can someone help me?

greetings
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
bilbom
 
Posts: 1
Joined: Wed Oct 01, 2014 5:04 pm

Re: Teamrender & XREFS

Postby masterzone » Wed Jun 01, 2016 6:46 pm

HI and welcome aboard,
I found many issues about xref and team render. Never used it on network rendering but maybe you need to make it editable.
Sorry but I don't know any solutions :roll:
Portale di Riferimento di Cinema4D in Italia dal 1999
Image

You Tube Channel Corsi di Formazione
User avatar
masterzone
Site Admin
 
Posts: 7810
Joined: Fri Sep 17, 2004 5:34 pm
Location: Verona


  • Advertising

Return to C4D - Advanced usage

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Powered by DGworld CMS - Copyright ©2005-2017 DGworld